Ανακοίνωση 4ου Περιφερειακού

Στα πλαίσια του 4ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα να έλθει σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, και με την ενασχόλησή τους να αναπτύξουν το ταλέντο, τη φαντασία και τις επιστημονικές τους δεξιότητες.

Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 18 ομάδες μαθητών Δημοτικού, 5 ομάδες μαθητών Γυμνασίου και 3 ομάδες μαθητών Λυκείου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από τις οποίες οι 4 ομάδες Δημοτικού, 2 Γυμνασίου και όλοι του Λυκείου που θα διακριθούν θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών).

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:

10:00 – 10:30  Εγγραφή ομάδων

10:30 – 13:30  Έναρξη διαγωνισμού – Αξιολόγηση κατασκευών

13:30 – 14:30  Χαιρετισμοί – Απονομή βραβείων- Παρουσίαση έργων στο κοινό.

Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί έκθεση- παρουσίαση έργων της Hyperion Robotics ομάδας Ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Mar 10, 2020 | Posted by | Comments Off on Ανακοίνωση 4ου Περιφερειακού